3D meetmachines - Klein & Middelgroot
Small & Medium coordinate measuring machines
Met behulp van de mini en middelgrote klasse coördinaten meetmachines (CMM's) van Hexagon Metrology kunt u kleine en middelgrote componenten drie-dimensionaal meten zonder te hoeven inleveren op prestaties en nauwkeurigheid. Creëer snel meetprogramma's direct vanaf CAD modellen.

Benut de hogere kwaliteit en procesoptimalisaties met behulp van deze stationaire coördinaten meetmachines. CMM's in deze klasse zijn geschikt voor meettaken in vrijwel elke industrie waar nauwkeurige, repeteerbare resultaten en geautomatiseerd meten van afmetingen noodzakelijk is.

Of u nu kijkt naar een instapmodel of al ervaring hebt met coördinaat meetsystemen en nu de kwaliteitscontrole wilt verbeteren of de inspectiecapaciteit wilt vergroten, wij hebben het producten en de expertise die u zoekt…
GLOBAL S


De GLOBAL S-coördinaten meetmachine (CMM) is de eerste uit de Enhanced Productivity Series (EPS) en maakt nuttig gebruik van het portfolio van Hexagon Manufacturing Intelligence-oplossingen door Smart Technology te combineren met superieure meetprestaties en verhoogde productiviteit.


» meer

GLOBAL Classic


De GLOBAL Classic is een betaalbare all purpose CMM voor dimensionale inspectie van diverse soorten componenten. De machine kan worden uitgerust met schakelende tasters of optionele scannende tasters. GLOBAL Classic CMM's worden in een aantal industrieën gebruikt voor eerste en definitieve componentinspectie, opspankalibratie, etc.


» meer

GLOBAL Performance


De GLOBAL Silver Performance wordt gekenmerkt door hoge nauwkeurigheid, tot 35% verbeterde scandoorloopsnelheid vergeleken met de vorige generatie GLOBAL en multi-sensor technologie. Het is de meest geschikte CMM voor de gebruiker, die een breed scala aan metingen moet uitvoeren met een enkele, flexibele en nauwkeurige meetmachine.


» meer

GLOBAL Advantage


De nieuwe GLOBAL Advantage biedt de beste nauwkeurigheid en hoogste dynamiek van de gehele GLOBAL productlijn. Daarnaast biedt deze nieuwe generatie van Advantage modellen een hoge scandoorloopsnelheid: gebruikers kunnen tot 35% sneller scannen dan met modellen van de vorige GLOBAL lijn. De GLOBAL Advantage garandeert een maximale meetefficiëntie en veelzijdigheid. Het is de ideale CMM voor zelfs de meest veeleisende meetapplicaties.


» meer

GLOBAL Advantage HTA


Bereik twee tot vijf maal de meetsnelheid ten opzichte van tactiel scannen met de GLOBAL Advantage HTA-meetoplossing voor vliegtuigmotorbladen. Dit is allemaal mogelijk dankzij een combinatie van een zeer nauwkeurige contactloze laser, een simultane bewegingscontroller met 4 assen en geoptimaliseerde dataregistratiemethoden met hoge precisie.


» meer

GLOBAL SF


GLOBAL SF is de ideale CMM voor de dimensionale inspectie op de werkvloer, die meestal wordt gekarakteriseerd door temperatuurschommelingen, trillingen en vuil. Dankzij de combinatie van hardware en state-of-the-art softwareoplossingen, biedt dit machinemodel een hoge nauwkeurigheid en betrouwbaarheid zelfs bij temperaturen van 15 tot 30 °C. De hoge scanproductie maakt van de GLOBAL SF de meest toepasselijke CMM om het productieproces onder controle te houden.


» meer

TIGO SF


TIGO SF is een veelzijdige, luchtvrije coördinaten meetmachine die hoge prestaties levert voor in de werkplaats. De stevige en stabiele constructie zorgt voor zeer nauwkeurige metingen, terwijl het innovatieve besturingssysteem de dimensionale inspectie van industriële werkstukken eenvoudiger maakt en de wereld van metrologie voor iedereen toegankelijk maakt.

De TIGO SF is ontworpen om onder zware omstandigheden goed te functioneren en is volledig beschermd met afdekkingen en stootkussens. Dit product vormt de ideale combinatie van stevigheid, innovatie en flexibiliteit.

Dankzij de uitkragende constructie is de TIGO SF volledig toegankelijk vanaf drie kanten en biedt het optimale toegang voor het in-/uitladen en programmeren van onderdelen. De dikke werktafel van graniet met raster van dicht op elkaar volgende gaten, zorgt ervoor dat het vastzetten van onderdelen eenvoudig en snel gebeurd is.» meer

PIONEER


PIONEER is perfect voor fabrikanten, die hun eerste coördinaten meetmachine gaan aanschaffen en voor grote productiefaciliteiten, die meerdere CMM's nodig hebben, met een maximale prijs-prestatieverhouding.

PIONEER CMM's worden gebruikt bij kwaliteitsinspecties voor eerste en definitieve componentacceptatie, opspankalibratie en procescontrole. PIONEER is het ideale meetsysteem voor het uitvoeren van een reeks diverse dimensionale inspectietaken op algemeen mechanische en prismatische componenten.» meer

MICRA


De MICRA coördinaten meetmachine (CMM) is van nature optimaal geschikt voor kwaliteitsinspectie van kleine componenten met hoge precisie. Hij combineert hoge nauwkeurigheid en exacte enkelpuntinspectie met nauwkeurige scans van oppervlakken en profielen. Het geminiaturiseerde HP-S-X1C high-tech scannende tastersysteem vormt de basis voor de MICRA. Met dit hoog-nauwkeurige 3D tastersysteem, biedt de MICRA zowel enkelpuntinspectie als oppervlakscanning als standaard kenmerken.


» meer

Leitz Reference Xe


Kleine en middelgrote ondernemingen, zoals bijvoorbeeld leveranciers en original equipment manufacturers (OEM's) in de auto-industrie, liggen constant onder vuur. Snelheid, een hoge en constante productkwaliteit en een goede prijs/prestatieverhouding bepalen het succes of mislukken van de onderneming. Daarom vormt de kwaliteitscontrole een beslissende factor. De Leitz Reference Xe is de oplossing.


» meer

Leitz Reference Xi


De serie Leitz Reference Xi-coördinatenmeetmachines (CMM's) met uitzonderlijke hoge nauwkeurigheid van Hexagon Manufacturing Intelligence zijn geoptimaliseerd voor flexibiliteit.


» meer

Leitz Reference HP


De Leitz Reference HP-serie coördinatenmeetmachines (CMM's) met hoge precisie en een verplaatsbare brug is het ideale controlecentrum voor complexe meettaken. Door de combinatie van uiterst nauwkeurig scannen en puntmetingen met een optimale doorstroomcapaciteiten kunnen de CMM's van Leitz Reference HP een snelle, precieze en kostenefficiënte inspectie van werkstukken garanderen.


» meer

Leitz PMM-Xi


De Leitz PMM-Xi is een coördinaten meetmachine met vaste brug en bewegend plateau. Hij combineert ultra-hoge nauwkeurigheid met uitstekende snelheid en garandeert daarmee een zeer hoge doorloopsnelheid. Deze coördinaten meetmachine is snel, betaalbaar en in staat om alle meettaken uit te voeren, zelfs de meest complexe. De Leitz PMM-Xi wordt tevens aangeboden als tandwielinspectiecenter. Hij kan buitendiameters verwerken tot maximaal 1550 mm.


» meer

Leitz PMM-C


De Leitz PMM-C is een coördinaten meetmachine met vaste brug en bewegend plateau. Hij combineert ultra-hoge nauwkeurigheid met uitstekende snelheid en garandeert daarmee een zeer hoge doorloopsnelheid. Deze coördinaten meetmachine is snel, betaalbaar en in staat om alle meettaken uit te voeren, zelfs de meest complexe. De Leitz PMM-C wordt tevens aangeboden als tandwielinspectiecenter. Hij kan buitendiameters verwerken tot maximaal 1550 mm.


» meer

Leitz Infinity


Voor de Leitz Infinity, maakte Hexagon Metrology gebruik van langdurige ervaring en optimaliseerde de laatste technische ontwikkelingen om een nieuwe UHA CMM te creëren met de hoogst beschikbare nauwkeurigheid in zijn klasse. De Leitz Infinity bereikt meetresultaten, die waanzinnig exact zijn.


» meerPrint Print