3D meetmachines - Groot
The largest stationary gantry- and bridge-type 3D coordinate measuring machines
De grootste stationaire portaal- en brugtype 3D coördinaten meetmachines (CMM's) van Hexagon Metrology leveren gigantische prestaties. Het is niet alleen de capaciteit van deze reuzen in de wereld van coördinaatmeetsystemen, die alle andere in hun schaduw laat: zij maken ook indruk met robuuste materialen, een stabiele structuur en hoge nauwkeurigheid - op de productievloer, in een productiecel of in de meetkamer. De CMM's kunnen functioneren als een stand-alone systeem of als een station in een productiecel.

Hun kracht wordt vooral zichtbaar als zij worden ingezet voor drie-dimensionale metingen op grote componenten en halffabricaten in de aerospace- of defensie-industrie, scheepsbouw en in de energieopwekking industrie. Als u een groot object wilt opmeten met hoge prestaties, dan maakt u met deze coördinaten meetmachines de juiste keuze.
GLOBAL eXtra


De GLOBAL eXtra kan meten op grote en zware werkstukken zonder de noodzaak voor een speciale fundering. De GLOBAL eXtra, ontwikkeld voor metingen in de productieomgeving, beschikt over ACTIV® structurele thermische compensatie, balgafdekkingen op de X en Y geleiderails en werktemperaturen tot 30°C. Voor ongehinderde toegang tot lastig bereikbare elementen, kan deze grotere GLOBAL CMM worden uitgerust met het HH-ACW-43MW traploze draai-zwenkkop.


» meer

DEA ALPHA 2.0


DEA ALPHA 2.0 is een multifunctionele coördinatenmeetmachine (CMM) die speciaal is ontworpen om de afmetingen van grote werkstukken, zoals gietstukken en machineonderdelen, te controleren. Doordat hij is uitgerust met tactiele sondes en een 3D-laserscankop kan hij miljoenen datapunten ophalen van ingewikkeld gevormde onderdelen, wat ervoor zorgt dat dit het ideale systeem is voor het meten van grote componenten en 3D-oppervlakken.


» meer

DEA DELTA SLANT


De DEA DELTA SLANT is een lijn van portaal CMM's, die dankzij hun superieure mechanische structuur, uitmunten bij de hoognauwkeurige inspecties van grote bewerkte componenten. De DELTA SLANT is leverbaar in twee versies: Classic en Performance. De optionele “SF-Kit” (Shop Floor) is beschikbaar voor de installatie van zowel Classic als Performance modellen in de werkplaatsomgeving.


» meer

DEA LAMBDA SP


De DEA LAMBDA SP is een lijn van zeer grote meetmachines ontwikkeld voor industriële omgevingen. LAMBDA SP munt uit in hoge snelheid, hoognauwkeurige inspectie van zeer grote objecten, zoals scheepsmotoren, vliegtuigsecties of turbines, die een open, modulaire, eenvoudig aanpasbare structuur vereisen met een vrijwel ongelimiteerd meetvolume.


» meer

Leitz PMM-F


Leitz PMM-F 30.20.10 en 30.20.16 meetmachines - waar nauwkeurigheid en doorloopsnelheid elkaar ontmoeten. De PMM-F is ontwikkeld om middelgrote componenten en tandwielen te inspecteren; niet alleen met maximale nauwkeurigheid, maar ook met een hoge doorloopsnelheid. Het servomotor aangedreven ontwerp gecombineerd met een overhead structuur met minimale massa maakt meetsnelheden mogelijk, die voorheen ondenkbaar waren voor meetmachines met deze afmetingen.


» meer

Leitz PMM-G


De Leitz PMM-G levert de hoogste nauwkeurigheid en een sterk verbeterde doorloopsnelheid voor omvangrijke XXL werkstukken. Deze werkstukken worden bijvoorbeeld gebruikt in de luchtvaart en aerospace industrieën of bij de constructie van scheepsmotoren. Ook is het opmeten van grote tandwielen mogelijk, zoals gebruikt in windturbines. Ondanks dergelijke grote meetbereiken, bereikt de Leitz PMM-G een precisie en prestatieniveau, dat meer gebruikelijk is voor kleinere 3D meetmachines.


» meerPrint Print