3D meetmachines - Horizontale arm
Single & Double Horizontal Arm CMMs
De voordelen van de horizontale arm coördinaten meetmachines (CMM's) van Hexagon Metrology worden vooral zichtbaar bij de inspectie van plaatmetalen onderdelen in de automobielindustrie, of andere omvangrijke componenten in aerospace, scheepsbouw, defensie, apparatenbouw, machinebouw en spoorwegindustrie. Door hun open structuur is er directe toegang tot het werkstuk, waardoor aan en afvoer veel eenvoudiger wordt. Horizontale CMM's kunnen ook worden geïntegreerd als onderdeel van een geautomatiseerde productielijn, zoals automobiel ruwbouw.

Met verschillende ontwerpen en diverse prijs-prestatieklassen komen vele toepassingen binnen bereik.
DEA BRAVO Console


De DEA BRAVO Consolelijn is een technisch geavanceerd en kosteneffectieve oplossing voor flexibele en accurate dimensionale inspectie van dunwandige componenten, ideaal voor middelgrote onderdelen in de industriële omgeving.


» meer

DEA BRAVO HA


BRAVO HA levert de hoogste prestaties van de DEA horizontale-arm meetrobots, die in de markt leverbaar is. De BRAVO HA is geschikt om in industriële omgevingen te werken en is het geoptimaliseerde antwoord voor de dimensionale inspectie van carrosserieën en subassemblies op de werkvloer. Het exclusieve ontwerp, de innovatieve materialen en geavanceerde technische oplossingen geven de BRAVO HA de beste metrologische en dynamische prestaties in de zwaarste omgevingscondities.


» meer

DEA BRAVO HD


De BRAVO HD is een technisch geavanceerde en kosteneffectieve oplossing voor flexibele en accurate dimensionale inspectie van dunwandige componenten zoals carrosserieën en hun subassemblies. BRAVO HD behoort tot de BRAVO lijn, die tevens de BRAVO HP en BRAVO HA omvat. Hij maakt gebruik van een stabiele, precieze mechanische structuur, een geïntegreerd temperatuurcompensatiesysteem, een omvangrijke reeks tasters, tasterkoppen, draai-zwenkkoppen en accessoires en een state-of-the-art softwarepakket. Hieruit ontstaat een effectieve coördinaten meetmachine, die uitermate geschikt is voor meetkamers, QC kamers en Meisterbock kamers.


» meer

DEA BRAVO HP


De BRAVO HP is ontworpen om optimaal te voldoen aan de eisen van dimensionale inspectie en analyse op de werkvloer van carrosserieën, chassis en subassemblies. Hij wordt gekenmerkt door een hoge dynamiek en nauwkeurigheid. BRAVO HD behoort tot de BRAVO lijn, die tevens de BRAVO HD en BRAVO HA omvat. Hij maakt gebruik van een stabiele, precieze mechanische structuur, een geïntegreerd temperatuurcompensatiesysteem, een omvangrijke reeks tasters, tasterkoppen, draai-zwenkkoppen en accessoires en een state-of-the-art softwarepakket. Hieruit ontstaat een effectieve coördinaten meetmachine, die uitermate geschikt is voor gebruik op de werkvloer, in meetkamers en QC kamers.


» meer

DEA MERCURY


DEA MERCURY staat voor drie verschillende versies coördinaatgestuurde meetmachines (CMM's) met horizontale arm. Deze zijn allemaal gebaseerd op een modulair concept. Automatische machines, ontkoppelbare aandrijving voor handmatige bediening, configuratie met één, twee of meer armen, tactiele probes, optische sensoren, schrijfapparatuur, spaninrichtingen... U zegt het maar. De DEA MERCURY serie heeft het.


» meer

DEA TORO


De DEA TORO is een innovatief lijn van automatische horizontale arm meetmachines voor dimensionale inspectie van plaatmetalen componenten en grote componenten. De TORO heeft een bijzondere prijs-prestatieverhouding en is leverbaar in de Runway structuur met de hoofdgeleiding bevestigd aan de vloer.


» meer

DEA TRACER


DEA TRACER is a manual coordinate measuring and scribing device. Its construction features a horizontal arm that is ideal for measuring and scribing medium- to large-sized parts such as design models, mould and die cores, carpentry structures or sheetmetal parts.


» meerPrint Print