ATR - Colonnella
ATR - Colonnella

Racen met Supercar & Co.

Luxe auto's voor de zeer rijken. Racemotoren - technologisch geavanceerde machines, die de grenzen van het fysieke uitdagen. Hightech racefietsen, die het maximale halen uit de buitengewone kracht van het menselijke lichaam. Elk van deze objecten, gemaakt in kleine aantallen, levert extreme prestaties. Zij worden met grote precisie in elk onderdeel gebouwd en bevatten componenten van grote technische waarde - dat zijn de uitkomsten van specialistisch onderzoek en van grote vakmanschap.

Meteen denken we hierbij aan motoren, elektronica en computertechniek, maar we moeten niet de andere componenten vergeten, die nodig zijn om het complete product te bouwen, frames, carrosserieën, velgen en het chassis. Het zijn juist deze componenten waarop dhr. Pierantozzi zijn aandacht vestigde in 1984 en met zijn expertise op het gebied van composietmaterialen (carbonfiber), maakte hij zelf enkele aerodynamische componenten voor de Minardi F2.

 

Tegenwoordig heeft Umberto Pierantozzi een firma, de ATR van Colonnella, in het district Teramo (Italië), dat 700 werknemers telt, 9 fabrieken, een omzet van 30 miljoen Euro in 2002 en op zoek is naar verdere uitbreidingen. Zijn klanten zijn bijvoorbeeld de automobielfabrikanten Minardi, Audi, Ferrari, Lamborghini, Porsche, motorfietsfabrikanten Ducati, Aprilia, Guzzi, Benelli, Yamaha, Cagiva en hightech racefietsfabrikant Colnago Ferrari.

 

Tussen al deze juweeltjes helpt ATR bij de bouw van: de Ferrari 456 GT, F50 en Enzo, de Lamborghini…

Contact opnemen

Hexagon Metrology B.V. - Nederland, België en Luxemburg

Verkoop, service & ondersteuning Contactgegevens voor uw regio

» Contact

» Aanvraagfomulier

» E-Mail

Hexagon Metrology B.V.
Precision Center Benelux
Van Elderenlaan 1
5581 WJ Waalre
Nederland

Tel: +31 40 222 2210
Fax: +31 40 222 1715Print Print