Accessoires voor CMM's
Accessories for CMMs
Coördinaten meetmachines, softwareproducten, tastersystemen - de cirkel sluit met ons omvangrijke programma van accessoires, die drie-dimensionale metingen significant vereenvoudigen. Deze extra's bieden nog nauwkeuriger resultaten, die nog sneller worden afgeleverd, of zij maken nog meer toepassingen mogelijk op het meetsysteem.

Bijvoorbeeld, met diverse opspansystemen zult u heel eenvoudig werkstukken uit kunnen lijnen alvorens te gaan meten. Onze draaitafels vereenvoudigen de metingen van moeilijk bereikbare elementen en met behulp van de bedieningsterminals wordt het meten kinderspel. Veiligheidsvoorzieningen en temperatuurcompensatiesystemen staan ook op de accessoirelijst.
MMS PULSE


Vibration, temperature, humidity, crash notifications and coordinate measuring machine (CMM) status – all in one convenient place.

MMS PULSE is unlike any device we’ve ever made, connecting and monitoring your CMM like never before. But we wanted interacting with it to be just as easy and intuitive as possible. So we invented all-new ways to select, navigate and consume vital machine environmental statistics that are ideally suited to today’s fast-paced lean manufacturing conditions.» meer
DEA GLOBOX behuizingen


De nieuwe GLOBOX behuizingen voor GLOBAL modellen is een kosteneffectieve oplossing voor metingen op de productievloer en is geschikt voor alle meettoepassingen, waar bescherming tegen de omgeving nodig is. Leverbaar voor GLOBAL modellen 07.05.05, 07.07.05, 07.10.05 en 07.10.07.


» meer
FIVE U-nique Opspansysteem


Met de FIVE U-nique, een volledig programmeerbare flexibele opspanoptie, kunnen snel nauwkeurige opspanningen worden gebouwd voor een ongelimiteerd aantal componentconfiguraties ter ondersteuning en als referentie voor het werkstuk.


» meer
Afstandbedieningen


Naast de standaard Jogbox, die wordt geleverd met de meeste Hexagon Metrology CMM's, zijn er diverse opties voor afstandbediening van sommige machines. Afstandbediening is vooral heel handig voor grote brug, portaal en horizontale arm CMM's, waar de operator soms bewerkingen moet uitvoeren op enige afstand van de standaard computerterminal.


» meer
Draaitafels voor CMM's


Meestal bereiken coördinatenmetingen de grenzen bij de inspectie van componenten, die meerdere tasterwisselingen vereisen, zoals heel kleine en complexe inwendige tandwielen. Dergelijke componenten, evenals krukassen, nokkenassen, schroefcompressoren, turbineschijven en blisks, kunnen redelijk eenvoudig en betrouwbaar worden gemeten met behulp van een draaitafel. Deze draaitafels zijn leverbaar voor gebruik op diverse CMM modellen.


» meer
Draaitafels van Leitz


Meestal bereiken coördinatenmetingen de grenzen bij de inspectie van componenten, die meerdere tasterwisselingen vereisen, zoals heel kleine en complexe inwendige tandwielen. Dergelijke componenten, evenals krukassen, nokkenassen, schroefcompressoren, turbineschijven en blisks, kunnen redelijk eenvoudig en betrouwbaar worden gemeten met behulp van een draaitafel.


» meer
Swift-Fix Opspansysteem


Als gevolg van de complexiteit van veel componenten, die vandaag de dag worden gefabriceerd, worden hoge eisen gesteld aan de bevestiging ten behoeve van inspectie. De meettaster heeft voldoende ruimte nodig voor een maximale toegankelijkheid. Er is een ruim aanbod van accessoires beschikbaar om alle soorten componenten te bevestigen.


» meer
TIBOX Behuizing voor TIGO SF CMM


Met de TIBOX behuizing, ontworpen om de TIGO SF coördinatenmeetmachine (CMM) te beschermen tegen de meest extreme werkplaatscondities, kunt u meten op het moment van productie, zonder in te leveren op machineprestaties en functionaliteit.

De TIBOX CMM behuizing biedt een robuuste bescherming tegen stof, luchtvervuiling, gesuspendeerde oliedeeltjes en andere verontreinigingen van een fabricageomgeving en helpt de uptime van de machine te garanderen, onderhoudskosten te verlagen en de meetprestaties vast te houden.» meer


Print Print