Accessoires
Accessories
Als de meetdiepte onvoldoende is of er moeten metingen worden uitgevoerd op slecht bereikbare plaatsen, dan bieden de extensies voor de taster-kop uitkomst. Hexagon Metrology biedt verscheidene extensies aan voor het vergroten van het meetbereik.

Daarnaast is een breed scala contacttaster-styli beschikbaar in diverse metalen, om volledig aan te sluiten bij de gebruikte toepassing. Enkele typen zijn onder meer: Schijfstyli, stylusextensies, sterstyli, hemisferische styli, cilinderstyli, parallelle styli, adapters, verlengstukken en kruisstukken.

Scantasters bieden de ultieme precisie, maar alleen in combinatie met de beste styli en accessoires. Hexagon Metrology biedt een breed scala aan styli en accessoires voor toepassingen met de scantaster. Welk type stylus u ook nodig hebt - keramische, wolfraamcarbide of koolstofvezelassen met robijnen, silicium of diamanten tip - Hexagon Metrology heeft de juiste voor u.
Adapters & extensies voor taster-koppen


De reeks adapters en extensies voor Hexagon Metrology taster-koppen garandeert de beste oplossing voor de meest veeleisende toepassingen. Het maakt niet uit of de taster-kop is uitgerust met een kinematische koppeling (TKJ) of een M8-schroefdraadverbinding, Hexagon Metrology heeft er de juiste accessoires voor.


» meer
Styli & Accessoires voor Contacttasters


Er zijn styli, extensies en andere accessoires beschikbaar voor gebruik met alle Hexagon Metrology contacttasters. Er zijn verschillende vormen en materialen beschikbaar. De kogeltasters worden volgens de strengste normen gefabriceerd. Al deze producten voldoen aan de vereisten van de internationale standaard ISO 3290 Klasse 5.


» meer
Styli & Accessoires voor Scantasters


Voor het verkrijgen van een absolute nauwkeurigheid bij het gebruik van scantasters is het selecteren van de juiste styles van essentieel belang. Styli en accessoires voor scantasters worden gefabriceerd volgens de strengste normen om te garanderen dat wat u meet nauwkeurig en precies is.» meer


Print Print