Funderia Condals - Manresa
Funderia Condals - Manresa

PC-DMIS offline: De virtuele meetmachine

De PC-DMIS for Windows meetsoftware bevat een offline programmeeromgeving, waardoor meetprogramma's kunnen worden gemaakt, zelfs als niet kan worden beschikt over een fysieke meetmachine en componenten. Deze offline functionaliteit vergroot in belangrijke mate de efficiëntie van de dimensionale controleprocedures, omdat de machine alleen hoeft te worden gebruikt voor het meten en testen van de programma's gemaakt in de offline modus.

Met behulp van krachtige 3D animatieprogramma's kan de gehele meetomgeving worden gesimuleerd, inclusief de machine, sensoren, component en opspanelementen.

Vanuit dezelfde CAD componentdefinitie kunnen meetprogramma's worden gegenereerd en gewijzigd met behulp van PC-DMIS offline. PC-DMIS kent het exclusieve gebruik van Direct CAD Interfaces (DCI), waardoor er directe toegang is tot de CAD database zonder noodzaak voor tussentijdse conversies.

De Funderia Condals (gieterij) is gespecialiseerd in de productie van gietwerk voor de automobielindustrie, met de nadruk op remsystemen. Het bedrijf werd opgericht in 1976. Het is gecertificeerd voor de strengste kwaliteitsnormen (TS-16949, ISO-14001, EMAS) om te worden opgenomen in de kring van toeleveranciers van belangrijke automobielfabrikanten.

De afdeling Kwaliteitscontrole van Funderia Condals is uitgerust met een DEA Mistral meetmachine, die gebruikt maakt van de PC-DMIS software…

Contact opnemen

Hexagon Metrology B.V. - Nederland, België en Luxemburg

Verkoop, service & ondersteuning Contactgegevens voor uw regio

» Contact

» Aanvraagfomulier

» E-Mail

Hexagon Metrology B.V.
Precision Center Benelux
Van Elderenlaan 1
5581 WJ Waalre
Nederland

Tel: +31 40 222 2210
Fax: +31 40 222 1715Print Print