Hansgrohe - Schiltach
Hansgrohe - Schiltach

Het land van Melk en Honing : 3D coördinaten meetmachines waarborgen de vorm en functie van badkamerkranen

In Turkije ontspant men in de hammam. Japanners frissen zich op in een ofuro. In lifestyle tijdschriften wordt hij steeds meer beschouwd als een individuele wellness oase - we hebben het uiteraard over de badkamer. Al meer dan 100 jaar heeft Hansgrohe AG (www.hansgrohe.com) over de gehele wereld bijgedragen aan de badcultuur met kranen, mengkranen en douches, die het water presenteren, zoals het dat verdient. Achter de elegante, prijswinnende producten staan bekende ontwerpers, geraffineerde techniek, de passie voor water en het verlangen tot innoveren. En ook nog twee DEA GLOBAL coördinaten meetmachines. In het hoofdkantoor van het bedrijf in Schiltach, Duitsland, bewaakt Hansgrohe de vorm en functie van badkamerkranen, mengkranen en douches met behulp van deze 3D meetmachines.

Over de gehele wereld staat Hansgrohe AG bekend om moderne, designer badkameroplossingen en innovatieve sanitairproducten. Vooral opmerkelijk is de vraag naar het ontwerp van het Axor label. Deze edele waterkranen zijn ontstaan in het hoofdkantoor van het bedrijf in Schiltach. Hier wordt in de eigen gieterij vorm gegeven aan messing. Door bewerken, slijpen en polijsten wordt de blank langzamerhand een functioneel design object voor de badkamer. Functioneel en ontwerpgerichte afmetingen, assemblage-eigenschappen en passingmaten van de Axor collecties worden geïnspecteerde door de werknemers van Hansgrohe met behulp van DEA GLOBAL meetmachines.

Zij vertrouwen volledig op twee DEA GLOBAL coördinaten meetmachines. De eerste DEA GLOBAL meetmachine staat in het midden van de Meetafdeling. Hij wordt ingezet als allround meetsysteem voor het inspectieproces van eerste proeven van diverse producten. Vooral ter ondersteuning van de productie van de Axor collecties heeft Hansgrohe recent geïnvesteerd in een extra DEA GLOBAL CMM. De nieuwe aanvulling heeft zijn plaats gevonden in de…

Contact opnemen

Hexagon Metrology B.V. - Nederland, België en Luxemburg

Verkoop, service & ondersteuning Contactgegevens voor uw regio

» Contact

» Aanvraagfomulier

» E-Mail

Hexagon Metrology B.V.
Precision Center Benelux
Van Elderenlaan 1
5581 WJ Waalre
Nederland

Tel: +31 40 222 2210
Fax: +31 40 222 1715Print Print