Heller - Nürtingen
Heller - Nürtingen

Meten met hoogste nauwkeurigheid. Zonder compromis.

Met een geschiedenis van 110 jaar, 2200 werknemers over de gehele wereld, een productaanbod van freesmachines voor nokkenassen en krukassen, bewerkingscenters, diensten aan klanten, die verder gaan, dan eenvoudige technische ondersteuning: Gebr. Heller Maschinenfabrik GmbH in Nürtingen, in het zuiden van Duitsland, biedt projectbeheer voor het complete bewerkingsproces, evenals de implementatie van gelijktijdige engineeringprojecten in coördinatie met hun klanten. Dat wordt allemaal uitgevoerd met de uiterste nauwkeurigheid – dezelfde nauwkeurigheid waarmee haar producten worden vervaardigd en waarbij elk bewerkt component kan worden geïdentificeerd en gevolgd door alle processtadia. Zij eist dezelfde extreme nauwkeurigheid van haar toeleveranciers – met voorop diegene, die de dimensionale kwaliteit van elk individueel component certificeren.

Samen met de ontwikkeling van haar productaanbod heeft Heller Maschinenfabrik haar kwaliteitscontrole geperfectioneerd. De toenemende nauwkeurigheidseisen in de fabricage van componenten vereiste een update van de dimensionale inspectieapparatuur en de bouw van een specifieke meetkamer.

Na een grondig onderzoek en evaluatie van de diverse op de markt beschikbare opties en na veeleisende vergelijkende tests werd de keuze gemaakt in het voordeel van Leitz PMM-C 1000 meetmachines.

“De extreme nauwkeurigheid, zoals gegarandeerd door de Leitz meetmachines is doorslaggevend geweest voor zone keuze, maar dit was niet het enige criterium - zegt Thomas Plocher, Quality Control Manager. Voor Heller is de efficiëntie van het meetsysteem net zo belangrijk.

De dimensionale inspectiekosten van elk werkstuk vormen een onderdeel van de totale productkosten. Daarom is het belangrijk om de metingen nauwkeurig uit te voeren, maar ook…

Contact opnemen

Hexagon Metrology B.V. - Nederland, België en Luxemburg

Verkoop, service & ondersteuning Contactgegevens voor uw regio

» Contact

» Aanvraagfomulier

» E-Mail

Hexagon Metrology B.V.
Precision Center Benelux
Van Elderenlaan 1
5581 WJ Waalre
Nederland

Tel: +31 40 222 2210
Fax: +31 40 222 1715Print Print