Industriële theodolieten en laserstations
Industrial Theodolites & Laser Stations
Kostenefficiënte metingen met absolute betrouwbaarheid – industriële theodolieten en laserstations voldoen aan de hoogste normen, zelfs onder zware condities. Het extreme meetbereik van meer dan 500 m maakt een total station de eerste keuze bij de inspectie en assemblage van zeer grote componenten.

Industriële theodolieten zijn reeds lang de norm voor de optische compensatie van satellieten en navigatiesystemen en head-up displays in vliegtuigen. Dankzij de open systeemarchitectuur is de ontwikkeling van klantspecifieke software altijd mogelijk. De contactloze autocollimatie functie geeft de industriële theodolieten van Hexagon Metrology een legendarische precisie.
Leica TM6100A Industriële theodoliet


De industriële theodolieten van Leica Geosystems staan wereldwijd bekend als de meest precieze, met de hoogste hoeknauwkeurigheid van 0.5”. Deze autocollimatie theodolieten zetten de norm met ongeëvenaarde precisie en superieure optiek. Nu heeft Leica Geosystems de lat opnieuw hoger gelegd door meer mogelijkheden en verbeteringen op te nemen in hun meest recente theodoliet.


» meer

Leica TDRA6000 Laser Station


De nieuwe Leica TDRA6000 introduceert nieuwe en verbeterde technologie. Met een volledig nieuwe directe aandrijftechnologie, reflectorloze metingen en een gemiddelde 3D puntnauwkeurigheid van 0.25 mm op 35 meter, is deze nieuwe generatie laserstations gebaseerd op vele jaren ervaring van Leica Geosystems met de ontwikkeling van industriële laserstations.


» meerPrint Print