Inspectiesystemen voor buizen
Tube Inspection Systems
Hexagon Metrology heeft een kostenefficiënte oplossing voor contactloze precisiemetingen aan buizen met buighoeken tot 180°. Infrarood en lasertechnologie zijn compatibel met alle meetarmen vervaardigd door Hexagon Metrology. Speciaal pluspunt: als een afwijking van de originele fabrieksgegevens wordt gedetecteerd, dan kan de buigmachine automatisch over het netwerk worden gecorrigeerd.


Buisinspectiesysteem


Het buisinspectiesysteem van Hexagon Metrology is een gecertificeerde draagbare meetoplossing voor het sneller uitvoeren van kwaliteitscontroles op buizen en buisconstructies – essentiële componenten voor fabrikanten in elk industriesegment.

Het systeem is beschikbaar als kant-en-klaar hardware/softwarepakket of als upgrade van een bestaande draagbare arm-unit. Het maakt gebruik van de portable ROMER Absolute meetarm in combinatie met speciaal ontworpen contactloze buistasters en de moderne TubeShaper software om het meet- en inspectieproces te versnellen met minimale interventie van de operator.» meerPrint Print