Kernwaarden
Hexagon wordt geleid door zes fundamentele waarden, die een platform creëren voor de group:

Wij zijn WINST GEORIENTEERD.
Bij ons staat resultaat boven procedure. Door onze meetbare doelen en affirmatieve werkwijze behalen wij de gewenste resultaten.

Wij zijn PROFFESIONEEL.
Wij zijn eerlijke deskundigen die weten hoe belangrijk het is je vakgebied te kennen, die verwachtingen overtreffen en politieke valkuilen vermijden.

Wij zijn KLANTGERICHT.
Wij weten dat het succes van onze klanten van opperst belang is voor ons eigen succes en berust op onze vaardigheid openhartig te praten en duidelijke doelen te stellen om aan hun behoeftes te voldoen.

Wij zijn INNOVATIEF
Wij begrijpen het belang van innovatie om aan de steeds veranderende behoeftes van onze klanten te voldoen en beseffen dat kansen gevormd en snel benut moeten worden.

Wij hebben ONDERNEMINGSGEEST.
Wij zijn niet bang om nieuwe dingen uit te proberen en gebruiken onze gedecentraliseerde structuur om snel beslissingen te nemen. Wij nemen gecalculeerde risico’s en zijn altijd opzoek naar nieuwe kansen.

Wij zijn GEËNGAGEERD.
Ons enthousiasme en engagement komt naar voren in onze loyaliteit, onze passie voor wat wij doen en de snelheid waarmee wij het doel bereiken.

Hexagon Metrology is een onderdeel van Hexagon (Nordic exchange: HEXA B). Hexagon is een toonaangevende, globale dienstverlener voor design, meettechniek en visualisatie technologieën. Hexagons klanten ontwerpen, meten en positioneren objecten, en verwerken en presenteren data om een wereld die in beweging is één stap voor te blijven. Kijk voor meer informatie op www.hexagon.com

Contact opnemen

Hexagon Metrology B.V. - Nederland, België en Luxemburg

Verkoop, service & ondersteuning Contactgegevens voor uw regio

» Contact

» Aanvraagfomulier

» E-Mail

Hexagon Metrology B.V.
Precision Center Benelux
Van Elderenlaan 1
5581 WJ Waalre
Nederland

Tel: +31 40 222 2210
Fax: +31 40 222 1715Print Print