Laser Tracker Systemen
Laser Tracker Systems
Reeds lange tijd een standaard in industriële meettechniek: Laser Tracker Systemen leiden het veld voor wat betreft nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid van draagbare coördinaten meetmachines. Een lasertracker van Hexagon Metrology is een draagbaar meetsysteem, dat een laserstraal gebruikt om nauwkeurig te meten en te inspecteren binnen een bolvormig bereik tot 160 m (525 ft).

Uitbreiding of automatisering van het systeem met handgeleide scanners, draadloze tasters of robotapplicaties opent de deur voor ontelbare mogelijke toepassingen. Het effect: snelle en hoognauwkeurige metingen, die direct in de productie worden ingevoerd hetgeen leidt tot kostenbesparing en kwaliteitsverbetering.
Leica Absolute Tracker AT403


Een nieuw alles-in-één lasertrackersysteem voor grote hoeveelheden die een nieuwe standaard neerzet op het gebied van mobiliteit, eenvoud, robuuste bouw en meetefficiëntie.


» meer

Leica Absolute Tracker AT901


Dit product wordt niet langer geproduceerd. Soortgelijke oplossingen vindt u op onze website. Voor service en onderhoud van bestaande systemen kunt u contact opnemen met uw lokale Hexagon Metrology Service Centre.

De Leica Absolute Tracker AT901 van Leica Geosystems is een draagbaar meetsysteem, dat een laserstraal gebruikt om nauwkeurig te meten en te inspecteren binnen een bolvormig bereik tot 160 m (525 ft). De Leica Absolute Tracker AT901 kan 3D coördinaten op 3 manieren inwinnen: door het volgen van een kleine spiegelende bol, ook wel reflector genoemd; door het volgen van een Leica T-Probe, een in de hand gehouden “walk-around” draadloze aftaster; of door het volgen van een Leica T-Scan, a contactloze hogesnelheidslaserscanner. Welke meetmethode voor u het beste is, is afhankelijk van uw toepassing.» meer

Leica Absolute Tracker AT930


De Leica Absolute Tracker AT930 is de volgende generatie 3D lasertracker en is uitgerust met de Leica Absolute Interferometer (AIFM), die high-speed dynamische metingen mogelijk maakt, die hem onderscheiden van de concurrentie. Dankzij de automatische richtpuntherkenning, real-time architectuur en de mogelijkheid om onmiddellijk een onderbroken straal te herstellen, biedt de AT930 een snelle, nauwkeurige en gebruiksvriendelijke manier om naar prisma's te meten.

Het robuuste ontwerp van de AT930 op basis van geïntegreerde technologie is gecertificeerd op IP54 en is gereed voor het meten onder de zwaarste omstandigheden zonder dat extra accessoires nodig zijn.» meer

Leica Absolute Tracker AT960


De Leica Absolute Tracker AT960 is een robuuste alles-in-één, draagbare lasertracker die in één enkele reiskoffer past. Met standaard high-speed dynamische metingen is dit een complete oplossing voor meten, scannen en automatische inspectie over de zes vrijheidsgraden (6DoF, 6 degrees of freedom), alsook voor metingen aan reflectoren.

Met het volledige scala aan accessoires voor Leica lasertrackers ingebouwd, kan de AT960 eenvoudig worden vervoerd, snel worden uitgepakt en in enkele minuten worden ingeschakeld om vrijwel overal te kunnen meten. Dynamische eigenschappen en flexibele functionaliteit bieden de gebruiker absolute mobiliteit, absolute snelheid en absolute nauwkeurigheid.» meer

Leica Probe Oplossingen


De Leica B-Probe is een draagbaar, batterijgevoed punttasterapparaat, gemaakt voor de Leica Absolute Tracker AT402, de meest mobiele lasertracker van Hexagon Metrology. Dankzij zijn unieke draagbaarheid, kleine afmetingen en draadloze werking kan de taster meten op plaatsen waar noch 3D-lasertrackers noch traditionele optische probesystemen kunnen komen.

De Leica T-Probe, de hoogwaardige “Walk-Around“-oplossing, is een hoogwaardige industriestandaard geworden met hoge puntmeetsnelheid, automatische stylusherkenning en afzonderlijk te programmeren multifunctionele knoppen.» meer

Leica Scanning Solutions


De Leica T-Scan-oplossingen van Hexagon Metrology zijn de enige industriële laserscanners met volledig doorontwikkelde technologie voor grote weegschaalmetingen tot 60 m (Ø). Gecombineerd met een Leica Absolute Laser Tracker bieden Leica T-Scan-oplossingen waarnemers de mogelijkheid om zonder speciale voorbereiding snel miljoenen punten te verzamelen op bijna elk type oppervlakte.

Met behulp van het unieke 'flying dot'-principe (vliegend puntje) biedt het Leica TS50-A-model de oplossing voor het scannen van moeilijke typen oppervlakte door automatisch het laservermogen voor elk gemeten punt aan te passen en de beste lezing te behalen zonder input van de waarnemer. De nieuwste versie, de Leica T-Scan 5, kan ruim 160 scanregels per seconden meten. Dit is 15 keer meer dan het voorgaande model en een grote vooruitgang op het gebied van laserscantechnologie.» meer

Leica T-Mac


Leica T-Mac (Trackersensor Machinebesturing), de volgende generatie 6DoF trackingapparaten voor geautomatiseerde toepassingen, het antwoord op de behoefte van een groeiend aantal Leica Geosystems klanten, die de bestaande Leica T-Probe voor geautomatiseerde meettoepassingen hebben gemodificeerd of hebben aangegeven, dat zij overwegen om dit te gaan doen.


» meer

Leica Geautomatiseerde Oplossingen


Leica Geosystems op lasertracker gebaseerde robotmeetsystemen veroorzaken opnieuw een sensatie in de industriële meettechniek.


» meer

ROBODYN


Innovative software solution delivering full calibration and performance testing functionality for industrial robotic systems.


» meerPrint Print