Leica Probe Oplossingen
Leica Probing Solutions
De Leica B-Probe is een draagbaar, batterijgevoed punttasterapparaat, gemaakt voor de Leica Absolute Tracker AT402, de meest mobiele lasertracker van Hexagon Metrology. Dankzij zijn unieke draagbaarheid, kleine afmetingen en draadloze werking kan de taster meten op plaatsen waar noch 3D-lasertrackers noch traditionele optische probesystemen kunnen komen.

De Leica T-Probe, de hoogwaardige “Walk-Around“-oplossing, is een hoogwaardige industriestandaard geworden met hoge puntmeetsnelheid, automatische stylusherkenning en afzonderlijk te programmeren multifunctionele knoppen.
Leica B-Probe


De perfecte combinatie: Een draagbaar tastermeetapparaat voor de Leica Absolute Tracker AT402. De Leica B-Probe kan verborgen 3D-punten verzamelen in een meetvolume van 20 m (ø). Voor zeer grote constructies waarvoor zeer nauwkeurige metingen zijn vereist, kan het volume vrijwel zonder verlies aan meetnauwkeurigheid worden vergroot tot een werkvolume van 320 m (ø) door het opbouwen van een lasertrackerstation.


» meer
Leica T-Probe


Leica T-Probe, het “Walk-Around” armloos en draadloos apparaat voor het aftasten van verborgen of moeilijk bereikbare punten en het meten van 9 auto's in een enkele opstelling met minimale insteltijden; zet nieuwe standaards door verbeterde nauwkeurigheid, biedt een tienvoudige verhoging in puntacquisitiesnelheid plus door de gebruiker toewijsbare multifunctionele toetsen.


» meer


Print Print