Leica Scanning Solutions
Leica Scanning Solutions
De Leica T-Scan-oplossingen van Hexagon Metrology zijn de enige industriële laserscanners met volledig doorontwikkelde technologie voor grote weegschaalmetingen tot 60 m (Ø). Gecombineerd met een Leica Absolute Laser Tracker bieden Leica T-Scan-oplossingen waarnemers de mogelijkheid om zonder speciale voorbereiding snel miljoenen punten te verzamelen op bijna elk type oppervlakte.

Met behulp van het unieke 'flying dot'-principe (vliegend puntje) biedt het Leica TS50-A-model de oplossing voor het scannen van moeilijke typen oppervlakte door automatisch het laservermogen voor elk gemeten punt aan te passen en de beste lezing te behalen zonder input van de waarnemer. De nieuwste versie, de Leica T-Scan 5, kan ruim 160 scanregels per seconden meten. Dit is 15 keer meer dan het voorgaande model en een grote vooruitgang op het gebied van laserscantechnologie.
Leica T-Scan 5


The Leica Absolute Tracker takes your scanning experience to a new level of excellence in volumes up to 60m (Ø) in a single set-up. Leica T-Scan 5 is more than 15x faster compared to the previous model and has almost double the stand-off distance, which results in more efficient data capture especially in difficult to reach areas.


» meer
Leica Absolute Scanner LAS-20-8


De Leica Absolute Scanner LAS-20-8, die volledige bruikbaarheid voor laserscannen in werkplaatsen biedt, is een betaalbare en gebruiksvriendelijke manier om 3D-digitalisering aan uw meetsysteem toe te voegen.

De LAS-20-8 verzamelt nauwkeurig puntenwolken in meetvolumes tot wel 60 meter en combineert de zes vrijheidsgraden (6DoF) aan meetmogelijkheden van de coördinaat-meetmachine (CMM) van de Leica Absolute Tracker AT960 met een lichtgewicht en ergonomisch ontworpen draagbare laserscanner, om een volledige en gebruiksvriendelijke draagbare 3D-scanoplossing te bieden.» meer


Print Print