Ogihara America - Howell (automated)
Case Study Ogihara America - Howell (automated)

Ogihara elimineert honderden inspectie-uren met OptiCell van Cognitens

Op basis van onze ervaring heeft OptiCell zichzelf in drie maanden terugverdiend. Eenvoudigweg door het elimineren van honderden uren aan CMM inspecties en iteratieve kwaliteitsprocedures.

Ogihara America Corporation is een dochteronderneming van de Japanse Ogihara Corporation, een van de grootste onafhankelijke producenten ter wereld van gietvormen voor de auto-industrie. Ogihara is een Tier 1 leverancier, die bekend staat om haar buitengewone productkwaliteit van klasse A auto-onderdelen, assemblies en gerelateerde carrosseriepanelen. Ogihara opereert in de VS vanuit haar vestiging in Howell, Michigan. De productiefaciliteiten van Ogihara leveren kritische onderdelen en assemblies aan General Motors, Ford en DaimlerChrysler evenals aan diverse Japanse “transplantaten” in Noord Amerika. Alle fabrieken van Ogihara over de gehele wereld gebruiken dezelfde processen voor het verzekeren van een strakke en gestroomlijnde bedrijfsvoering. Gemeenschappelijke processen helpen Ogihara met de kosteneffectievere ontwikkeling en fabricage en garanderen daarbij te allen tijde de beste kwaliteit voor de klant.

 

De Ogihara fabriek in Howell is gespecialiseerd in langlopende productieprojecten voor stanswerk en sub-assemblies van panelen met kwaliteitsklasse A via robot materiaalverwerking; robotlassen, afdichting en verlijming; geautomatiseerde assemblagelijnen; en geautomatiseerde materiaaloverdracht. Deze panelen vormen de zichtbare oppervlakken van voertuigen, bumpers, motorkappen, kofferdeksels, portieren, carrosserie zijkanten, dakpanelen en andere voor de klant zichtbare locaties.

 

De uitbreiding naar volautomatische metingen...

Contact opnemen

Hexagon Metrology B.V. - Nederland, België en Luxemburg

Verkoop, service & ondersteuning Contactgegevens voor uw regio

» Contact

» Aanvraagfomulier

» E-Mail

Hexagon Metrology B.V.
Precision Center Benelux
Van Elderenlaan 1
5581 WJ Waalre
Nederland

Tel: +31 40 222 2210
Fax: +31 40 222 1715Print Print