Ogihara America - Howell (manual)
Case Study Ogihara America Corporation - Howell (manual)

Ogihara leidt de toeleveranciersindustrie met behulp van Optigo van Cognitens

Ogihara America Corporation (O.A.C.) is een dochteronderneming van de Japanse Ogihara Corporation, een van de grootste onafhankelijke producenten ter wereld van gietvormen voor de auto-industrie. O.A.C. is een Tier 1 leverancier, die bekend staat om haar buitengewone productkwaliteit van klasse A auto-onderdelen, assemblies en gerelateerde carrosseriepanelen. O.A.C. opereert in de VS vanuit twee belangrijke centra: in Howell, Michigan en in Birmingham, Alabama. De productiefaciliteiten van Ogihara leveren kritische onderdelen en assemblies aan General Motors, Ford en DaimlerChrysler evenals aan diverse Japanse “transplants” in Noord Amerika.

Als onderdeel van de Ogihara traditie delen beide O.A.C. locaties, samen met meer dan een dozijn andere Ogihara fabrieken over de gehele wereld, gemeenschappelijke processen voor het verzekeren van een strakke en gestroomlijnde bedrijfsvoering. Gemeenschappelijke processen helpen Ogihara met de kosteneffectievere ontwikkeling en fabricage en garanderen daarbij te allen tijde de beste kwaliteit voor de klant.

In 2001, als onderdeel van de doorlopende inspanningen om de operationele prestaties te verbeteren, voerde Ogihara een grondige evaluatie uit van haar kwaliteitsprocessen en -systemen. De doelstelling van Ogihara was om haar kwaliteitsnormen nog hoger te stellen door de reactieve kwaliteitsprocessen te transformeren naar proactieve, en zo het aantal door de klant gerapporteerde kwaliteitsproblemen te verlagen en de beste kwaliteitswaardering te handhaven. Als gevolg van deze evaluatie, ontwikkelden de ingenieurs van Ogihara een uniek proces dat volledig moest worden geïntegreerd in hun productontwikkeling en fabricageprogramma…

Contact opnemen

Hexagon Metrology B.V. - Nederland, België en Luxemburg

Verkoop, service & ondersteuning Contactgegevens voor uw regio

» Contact

» Aanvraagfomulier

» E-Mail

Hexagon Metrology B.V.
Precision Center Benelux
Van Elderenlaan 1
5581 WJ Waalre
Nederland

Tel: +31 40 222 2210
Fax: +31 40 222 1715Print Print