Onze rebranding

Rebranding Hexagon Metrology

De individuele bedrijven die samen Hexagon Metrology vormen, bestaan al decennia en in sommige gevallen zelfs al meer dan een eeuw. Het zijn de namen in de meettechnische industrie die u kent en vertrouwt. We zijn trots op onze erfenis en op wat Hexagon Metrology vandaag betekent. We zijn vastbesloten om onze klanten de kwaliteit te blijven bieden, die passen bij een bedrijf dat diep geworteld is in technologische innovatie.

Om beter gebruik te maken van de sterke kanten en synergieën van ons moederbedrijf Hexagon, zijn we begonnen met de rebranding van Hexagon Metrology. De bijgewerkte merkstrategie, die Hexagon Metrology positioneert als ons primaire merk, toont onze eenheid voor de vernieuwde focus en verfijnde visie van Hexagon. Dit markeert een nieuw hoofdstuk in onze geschiedenis.

Wij denken dat het nieuwe merk onze essentie samenvat en ons de mogelijkheid biedt om onze sterke kanten als vernieuwer van wereldklasse in de meettechniek verder te benutten. Als uw wereldwijde partner die toegewijd is aan uw succes, blijven we ons ontwikkelen en groeien en bouwen we in de toekomst onze capaciteiten verder uit.

Wij zijn Hexagon Metrology – Where quality comes together.

Contact opnemen

Hexagon Metrology B.V. - Nederland, België en Luxemburg

Verkoop, service & ondersteuning Contactgegevens voor uw regio

» Contact

» Aanvraagfomulier

» E-Mail

Hexagon Metrology B.V.
Precision Center Benelux
Van Elderenlaan 1
5581 WJ Waalre
Nederland

Tel: +31 40 222 2210
Fax: +31 40 222 1715Print Print