SBS - Feintechnik - Schonach
Case Study SBS-Feintechnik - Schonach

Aan de tand gevoeld: DEA GLOBAL meet aandrijfcomponenten en -eenheden

SBS-Feintechnik opereert in een wereld tussen goede oude koekoeksklokken en sportieve motorfietsen. Het bedrijf uit Schonach in zuid Duitsland staat met succes met een voet stevig geplant in elk kamp – met aandrijvingscomponenten en complete aandrijvingseenheden, die de legendarische koekoeksklokken net zo goed bedienen als dat ze bijdragen aan de opwinding van het motorracecircuit. Precisie is een erezaak voor de vakmensen uit het Zwarte Woud. SBS-Feintechnik brengt de kwaliteit van tandwielen vooruit met een DEA GLOBAL coördinaten meetmachine en QUINDOS meetsoftware van Hexagon Metrology.

SBS-Feintechnik is onderdeel van de BURGERGRUPPE en produceert aandrijvingen en aandrijfcomponenten voor een brede reeks sectoren, met klanten in de autofabricage, gebouwbeheer, huishoudelijke apparaten, mechanische engineering, installatietechniek en medische engineeringindustrie.

 

BURGERGRUPPE cultiveert innovatie en traditie in gelijke mate: de groep ontvangt regelmatig innovatieprijzen voor haar aandrijvingsoplossingen, terwijl het tegelijkertijd de grootste fabrikant ter wereld is van mechanische koekoeksklokmechanismen en trots is op zijn diepe wortels in deze regionale traditie. Naast de SBS-Feintechnik omvat de Burger familie nog SBS-Mechatronics en KBS-Spritztechnik. Zij brengen hun expertise en vaardigheden in mechatronica en kunststof injectietechniek in de groep. Tevens is Kukatec aan boord – een bedrijf, dat engineering rubber-kunststof componenten ontwerpt, fabriceert en verkoopt . Met deze bundeling van krachten is het bedrijf in staat om een geschikte oplossing te vinden, die de zaken gegarandeerd in beweging weet te houden onder alle omstandigheden, of er nu metalen, kunststof-metalen of rubber-kunststof onderdelen...

Contact opnemen

Hexagon Metrology B.V. - Nederland, België en Luxemburg

Verkoop, service & ondersteuning Contactgegevens voor uw regio

» Contact

» Aanvraagfomulier

» E-Mail

Hexagon Metrology B.V.
Precision Center Benelux
Van Elderenlaan 1
5581 WJ Waalre
Nederland

Tel: +31 40 222 2210
Fax: +31 40 222 1715Print Print