SEGI - Aragon
SEGI - Aragon

Mechanisatie van topkwaliteit

Het Aragonese bedrijf SEGI S.L. heeft gekozen voor mechanisatie van topkwaliteit met de invoering van een DEA GLOBAL Performance machine. De autonome gemeenschap van Aragon heeft sinds enige tijd de mogelijk meest nauwkeurige CMM geïnstalleerd in haar geschiedenis in de metaalindustrie. SEGI S.L., als metaalbewerkingsbedrijf, heeft gekozen voor technologie van de hoogste kwaliteit en heeft een belangrijke investering gedaan met het doel om maximale resultaten te bereiken in kwaliteit en dimensionale controle. Bij de uitvoering van dit project heeft SEGI haar vertrouwen gesteld in Hexagon Metrology en haar team van professionals. Om precies te zijn, is recent een DEA GLOBAL Performance 7107 coördinaten meetmachine geïnstalleerd, uitgerust met een Leitz LSP-X1 taster, automatisch wisselrek en PC-DMIS PRO software met de GEAR module – de eerste keuze voor software voor het inspecteren van tandwielen.

SEGI S.L. is toegewijd aan kwaliteit, precisie en betrouwbaarheid. Het Aragonese bedrijf SEGI S.L is een van de meest concurrerende in haar branche en is erkend voor haar degelijkheid in bedrijfsvoering en productie; de hoofdactiviteit bestaat uit het snijden van rechte en spiraaltandwielen, hoewel het bedrijf ook een uitgebreide reeks mechanische producten ontwikkeld.

 

De belangrijkste klanten komen uit de automobiel, lucht- en ruimtevaart, duurzame energie, hogesnelheidstreinen, liftsystemen en agrarische machines. In de productieprocessen gebruikt het bedrijf draaibanken, metaalbewerkingscentra, freesmachines en CNC rectifiers en vereist, in overeenstemming met haar streven naar topkwaliteit, het meest rigoureuze verificatie en meetsysteem om te controleren dat alle componenten…

Contact opnemen

Hexagon Metrology B.V. - Nederland, België en Luxemburg

Verkoop, service & ondersteuning Contactgegevens voor uw regio

» Contact

» Aanvraagfomulier

» E-Mail

Hexagon Metrology B.V.
Precision Center Benelux
Van Elderenlaan 1
5581 WJ Waalre
Nederland

Tel: +31 40 222 2210
Fax: +31 40 222 1715Print Print