ST Kinetics - Singapore
Case Study ST Kinetics - Singapore

Draadloos aftasten voorkomt herstelwerk, automatiseert rapportgeneratie

Singapore Technologies Kinetics (ST Kinetics) is de landsystemen en speciale voertuigenspecialist van Singapore Technologies Engineering Ltd (ST Engineering). Het is een van toonaangevende Aziatische leveranciers voor defensie en speciale voertuigen met een sterke portfolio van producten en diensten voor de defensie, binnenlandse veiligheid en commerciële markten. Haar mogelijkheden omvatten ontwerp en ontwikkeling, systeemintegratie, productie, operationeel beheer, ondersteuning en life cycle management van een brede reeks gespecialiseerde landsystemen en speciale voertuigen.

ST Kinetics fabriceert een brede reeks producten. Drie hoofdgebieden zijn: landsystemen, dat pantservoertuigen vervaardigt en wapens inclusief munitie; diensten, die onderhoud verricht voor zowel commerciële als militaire toepassingen; en speciale voertuigen, die voertuigen fabriceert, zoals graafmachines, wegenbouwmachines en dergelijke.

Voordat de aandacht werd gericht op infanterie-gevechtsvoertuigen, was ST Kinetics voornamelijk werkzaam op het gebied van renovatie. Philip Tan, Senior Manager, Kwaliteitsborging: “Wij haalden voornamelijk voertuigen uit elkaar, maakten de onderdelen schoon, repareerde hen en zetten alles weer in elkaar. Als zodanig hoefden we ons niet veel zorgen te maken over toleranties, omdat we aannamen, dat alles klopte als het bij ons binnenkwam.”

Op dit moment richt ST Kinetics zich hoofdzakelijk op de BIONIX lijn van infanterie-gevechtsvoertuigen. Er bestaan diverse productvariaties, met verschillende soorten apparatuur ingebouwd, afgestemd op hun bedoelde taakstelling. Een van de problemen, waar de ingenieurs tegenop liepen tijdens de ontwikkeling, vooral als ze te maken kregen met grote structuren, zoals infanterie-gevechtsvoertuigen, is dat er vervorming en uitrekking optreedt. Er moet met deze problemen rekening worden gehouden en dit vraagt om de opname van industriële meetapparatuur in het productieproces om de dimensionale integriteit te bewaken gedurende alle tussenstappen in de productie…

Contact opnemen

Hexagon Metrology B.V. - Nederland, België en Luxemburg

Verkoop, service & ondersteuning Contactgegevens voor uw regio

» Contact

» Aanvraagfomulier

» E-Mail

Hexagon Metrology B.V.
Precision Center Benelux
Van Elderenlaan 1
5581 WJ Waalre
Nederland

Tel: +31 40 222 2210
Fax: +31 40 222 1715Print Print