Scantasters
Scanning probes
Scannen op zijn best - dat is wat gebruikers kunnen verwachten van de scantasters van Hexagon Metrology. Met de twee kleinste series van deze tasters, de HP-S-X1-serie en de grotere versie, de HP-SX3-serie en de HP-S-X5, kunt u snelle, nauwkeurige contour- en vormmetingen uitvoeren evenals alle standaardmetingen, waaronder discreet scannen, zelfcentrerend meten en continue hogesnelheid scannen.

Snelle en nauwkeurige metingen met precisiesensoren – daar zijn de 3D scantasters van de HP-S-X-serie voor gemaakt.
HP-S-X1 Scantasters


De HP-S-X1 scantasters bieden de nauwkeurigheidskenmerken van vaste koppen, maar kunnen ook worden gemonteerd op automatisch indexeerbare HH-A en HH-AS koppen. Daardoor kan zowel van punt naar punt als in continue scanmodus gemeten worden.


» meer
HP-S-X3 Scantasters


Compacte, voordelige, maar extreem nauwkeurige 3D scantasters, die geschikt zijn voor meetextensies en styliclusters tot 360 mm. Leverbaar als vast of bewegend model.


» meer
HP-S-X5 Scantasters


De ultranauwkeurige, volledig 3D, vaste HP-S-X5-scankoppen, ontworpen voor precisie, kunnen gelijktijdig meten in de X-, Y- en Z-richting en zo exact de oriëntatie van het werkstukoppervlak vaststellen.

De HP-S-X5-sensor en HP-S-X5 HD-sensor, beschikbaar in twee versies om de beste stylus te kunnen kiezen voor elke applicatie, zijn ideaal geschikt voor het meten van nauwe toleranties en complexe geometrieën van mechanische onderdelen.» meer
LSP-S2


Met horizontale tasterverlengstukken tot 800 mm lengte kan de continu hogesnelheid scannende tasterkop LSP-S2 metingen uitvoeren op elementen diep binnenin een werkstuk. Het geïntegreerde automatische contragewichtsysteem kan stylusconfiguraties tot 1000 g dragen. LSP-S2 is de ideale tasterkop voor lange styli.


» meer
LSP-S4


Met horizontale tasterverlengstukken tot 800 mm lengte kan de continu hogesnelheid scannende tasterkop LSP-S4 metingen uitvoeren op elementen diep binnenin een werkstuk. Het geïntegreerde automatische contragewichtsysteem kan stylusconfiguratie tot 1000 g dragen.

Naast de mogelijkheid om lange styli te accepteren, excelleert de LSP-S4 met zijn lage schakelduk – ideaal voor metingen aan kwetsbare oppervlakken. Door het grote bereik is de LSP-S4 niet gevoelig voor schade veroorzaakt door botsingen.» meer
PROFILER R Tactiele ruwheidssensor


Door de snelle en eenvoudige inspectie van het oppervlakteprofiel binnen een regulier meetprogramma van een coördinaatmeetmachine (CMM), is de PROFILER R miniatuur ruwheidssensor nauwkeuriger dan een handmatige ruwheidsmeting.

De PROFILER R meet alle bekende ruwheidsparameters en kan automatisch aan verschillende scansensoren worden gekoppeld, zodat inspectie van het oppervlakteprofiel mogelijk wordt zonder dat het werkstuk opnieuw hoeft te worden opgespannen.

 » meer


Print Print