Software voor Laserscanners
Software for Laser Scanners
Software speelt een cruciale rol in het gebruik van laserscanners. Krachtige programma's ondersteunen het gebruik van scanners in combinatie met draagbare meetarmen, lasertrackersystemen of vaste coördinaten meetmachines. Hexagon Metrology kan voor elke meettaak het perfecte softwarepakket samenstellen.


PC-DMIS Reshaper


PC-DMIS Reshaper programma voor ROMER meetarmen & scanners: een compleet 3D puntenwolk verwerkingspakket voor gebruikers, die snel bestanden met gegenereerde puntenwolken moeten verwerken tot hoogwaardige 3D modellen tegen een betaalbare prijs.


» meer
PolyWorks®


Of u nu giet, draait, perst of stanst, u kunt vertrouwen op PolyWorks om een complete oplossing te bieden voor uw proces. Het PolyWorks softwarepakket is leverbaar als een compleet pakket of – met betrekking tot de twee belangrijkste toepassingen – als een puntenwolkinspectie of reverse-engineering pakket.


» meer
Metrolog X4 voor Leica


Metrolog X4 for Leica kan worden gekoppeld met de Leica Geosystems lasertrackers, de vrij verplaatsbare Leica T-Probe en de Leica T-Scan. Daarnaast zijn meer dan 50 interfaces beschikbaar voor CMM's en PCMM's. De grafische visualisatie biedt directe koppelingen met vrijwel alle neutrale en eigen CAD formaten. Het meetgereedschap heeft krachtige functies, een volledige GD&T engine, aanpasbare rapportages en een eenvoudige, snelle programmeertaal, die uw geavanceerde assemblage en inspectieprocessen ondersteunen en vereenvoudigen. Metrolog X4 for Leica is beschikbaar in 19 talen.


» meer
SpatialAnalyzer


SpatialAnalyzer® (SA) is een krachtig, herleidbaar en gebruiksvriendelijk meet- en analysesoftwarepakket, aangepast aan de Hexagon Metrology draagbare CMM-familie.


» meer


Print Print