Software voor Lasertrackersystemen
Software for Laser Tracker Systems
Intensieve concurrentie en verhoogde aandacht voor kosten vereisen een strakkere bewaking van productieprocessen en snellere kwaliteitscontrole om stilstand te verminderen. Als u succes wilt hebben onder dergelijke condities, dan heeft u de best mogelijke ondersteuning nodig.

 

Hexagon Metrology en onze gespecialiseerde softwarepartners kennen de vereisten van de klant en ontwikkelen betrouwbare, aangepaste softwareoplossingen voor gebruik met lasertrackersystemen.
SpatialAnalyzer


SpatialAnalyzer® (SA) is een krachtig, herleidbaar en gebruiksvriendelijk meet- en analysesoftwarepakket, aangepast aan de Hexagon Metrology draagbare CMM-familie.


» meer
PC-DMIS Portable voor Lasertrackers


PC-DMIS Portable voor Laser Trackers is onderdeel van het PC-DMIS softwarepakket – de wereldwijde leider in 3D inspectiesoftware met meer dan 20.000 verkochte licenties. Met PC-DMIS kunt u met één softwarepakket alle Hexagon meetapparatuur gebruiken en vrijwel alle sensoren van derden. Hierdoor kunt u al uw inspectieoplossingen op dezelfde manier bedienen, opleidingskosten worden hierdoor drastisch verminderd en uw inspectiespecialisten kunnen zo veel flexibeler worden ingezet.


» meer
PolyWorks®


Of u nu giet, draait, perst of stanst, u kunt vertrouwen op PolyWorks om een complete oplossing te bieden voor uw proces. Het PolyWorks softwarepakket is leverbaar als een compleet pakket of – met betrekking tot de twee belangrijkste toepassingen – als een puntenwolkinspectie of reverse-engineering pakket.


» meer
Metrolog X4 voor Leica


Metrolog X4 for Leica kan worden gekoppeld met de Leica Geosystems lasertrackers, de vrij verplaatsbare Leica T-Probe en de Leica T-Scan. Daarnaast zijn meer dan 50 interfaces beschikbaar voor CMM's en PCMM's. De grafische visualisatie biedt directe koppelingen met vrijwel alle neutrale en eigen CAD formaten. Het meetgereedschap heeft krachtige functies, een volledige GD&T engine, aanpasbare rapportages en een eenvoudige, snelle programmeertaal, die uw geavanceerde assemblage en inspectieprocessen ondersteunen en vereenvoudigen. Metrolog X4 for Leica is beschikbaar in 19 talen.


» meer
DCP oplossingen voor Leica TDRA6000 en AT401/402


De volledige oplossing voor werkelijk grootschalige assemblage en inspectie gebaseerd op Leica Geosystems Industriële Laserstations, beschikbaar gesteld door onze Finse partner A.M.S. Accuracy Management Services Ltd en geleverd door Leica Geosystems.


» meer
emScon


De nieuwe update van emScon maakt het mogelijk om uw Leica Geosystems lasertrackers te besturen met elk softwareplatform of met een web browser, zodat een perfecte integratie ontstaat van de lasertracker met de door u gebruikte software.

 

EmScon biedt ongeëvenaarde flexibiliteit en heeft een logisch interface-ontwerp, waardoor het rendement wordt verbeterd van het gebruik van de Leica Geosystems lasertrackers voor het bepalen van coördinaten, automatisering, robotkalibratie en machinebesturing.» meer


Print Print