Software voor Theodolieten & Laserstations
Software for Theodolites & Laser Stations
Industriële theodolieten en laserstations van Hexagon Metrology hebben een open software-architectuur. 3D coördinaten kunnen worden ingewonnen met PC ondersteuning en offline opgeslagen op een PCMCIA kaart. Iedere controle en data processing software kan worden gebruikt. Dankzij de open software-architectuur kan simpel worden verbonden met de software via Windows®.


SpatialAnalyzer


SpatialAnalyzer® (SA) is een krachtig, herleidbaar en gebruiksvriendelijk meet- en analysesoftwarepakket, aangepast aan de Hexagon Metrology draagbare CMM-familie.


» meer
DCP oplossingen voor Leica TDRA6000 en AT401/402


De volledige oplossing voor werkelijk grootschalige assemblage en inspectie gebaseerd op Leica Geosystems Industriële Laserstations, beschikbaar gesteld door onze Finse partner A.M.S. Accuracy Management Services Ltd en geleverd door Leica Geosystems.


» meer
Metrolog X4 voor Leica


Metrolog X4 for Leica kan worden gekoppeld met de Leica Geosystems lasertrackers, de vrij verplaatsbare Leica T-Probe en de Leica T-Scan. Daarnaast zijn meer dan 50 interfaces beschikbaar voor CMM's en PCMM's. De grafische visualisatie biedt directe koppelingen met vrijwel alle neutrale en eigen CAD formaten. Het meetgereedschap heeft krachtige functies, een volledige GD&T engine, aanpasbare rapportages en een eenvoudige, snelle programmeertaal, die uw geavanceerde assemblage en inspectieprocessen ondersteunen en vereenvoudigen. Metrolog X4 for Leica is beschikbaar in 19 talen.


» meer


Print Print