Software voor buisinspectiesystemen
Software for Tube Inspection Systems
Softwareoplossingen van Hexagon Metrology staan voor gebruikersvriendelijkheid, stabiliteit en een steile leercurve. Hexagon Metrology heeft een uiterst gespecialiseerde toepassing ontwikkeld voor het meten aan buizen, die de speciale mogelijkheid heeft om automatisch een reeks verschillende buigmachines in te stellen via aangepaste interfaces.


TubeShaper


TubeShaper, speciaal ontworpen voor de ROMER Absolute Arm, is de meest geavanceerde buismeetsoftware die Hexagon Metrology ooit heeft geproduceerd. Bouwend op 30 jaar ervaring in de buisindustrie combineert het pakket de beste eigenschappen van zijn voorgangers met baanbrekende technologie om software te creëren die zeer geavanceerd, maar ook zeer gebruiksvriendelijk is, zelfs voor gebruikers met weinig ervaring in het meten van buizen, pijpen en gebogen draad.

TubeShaper is ontworpen voor maximale efficiëntie  tijdens productie en het verminderen van afval. Opties zijn onder andere een rechtstreekse verbinding met CNC draadbuigmachines, het automatisch creëren van meetplannen en het rechtstreeks importeren van CAD-modellen in een gebruiksvriendelijk pakket.» meer


Print Print