Software voor witlicht scannersystemen
Software for White Light Scanner Systems
Het softwarepakket van Hexagon Metrology voor witlicht scansystemen bestaat uit diverse softwareproducten met toegevoegde waarde, die de voordelen versterken van het gebruik van scannerplatforms. Dit softwarepakket, samen met innovatieve businessprocessen, laat fabrikanten migreren van traditionele methoden van kostbare controles van componenten en andere technieken naar flexibele contactloos maatcontrole.


CoreView Lite


CoreView Lite is een gratis Hexagon Metrology softwareproduct gebruikt voor het bekijken en samenwerking op basis van gemeenschappelijke dimensionale meetinformatie in CoreView formaat. CoreView Lite stelt een grote gemeenschap van gebruikers in staat om rijke en zinvolle dimensionale meetinformatie te bewerken om kwaliteit en totale prestaties te verbeteren gedurende het gehele ontwerp, engineering en productieproces.


» meer
CoreView Plan


CoreView Plan is een speciaal softwareproduct voor het plannen, prepareren en definiëren van uitgebreide dimensionale meetprogramma's, die moeten worden uitgevoerd met behulp van Cognitens systemen. Met behulp van CoreView Plan kan de ingenieur eenvoudig meetelementen definiëren, meerdere uitlijnrichtlijnen opstellen, GD&T vereisten inwinnen en rapportsjablonen voorbereiden voor later gebruik, enzovoort.


» meer
CoreView Pro


CoreView Pro is een krachtig softwareproduct, dat gebruiksvriendelijke modules biedt voor analyse van meetresultaten, rapportage en samenwerking in engineering en productieorganisaties. Met CoreView Pro wordt het begrijpen van dimensionale meetresultaten intuïtief en met de diverse mogelijkheden voor analyse kunnen oorzaak en gevolg van een probleem eenvoudig worden vastgesteld, zodat kan worden beslist over de noodzakelijke aanpak.


» meer
CoreView Analysis


CoreView Analysis is een softwareproduct van Hexagon Metrology dat wordt gebruikt voor offline berekening van verzamelde dimensionale gegevens, post-metinganalyse van resultaten en reverse-engineering bewerkingen. Met CoreView Analysis kunnen klanten het gebruik van het Cognitens platform optimaliseren, door het verplaatsen van tijdrovende metingen naar een offline station en zo de algehele doorloopsnelheid van het systeem te verbeteren.


» meer
CoreView Mapping


CoreView Mapping is volledig geïntegreerde software voor ondersteuning van het scene mapping proces.


» meer
CoreView STL


CoreView STL kan met een enkele klik STL modellen van hoge kwaliteit genereren uit Cognitens WLS400 metingen.


» meer


Print Print