Witlicht Scansystemen
White Light Scanner Systems
Witlicht Scansystemen zijn uitgebreide 3D optische meetoplossingen, gericht op het verbeteren van engineering en productieprocessen in de automobiel en andere productie-industrieën. 3D controlemetingen vormen een steeds belangrijker wordende strategie voor fabrikanten om productintroducties te versnellen, een hogere productkwaliteit te bereiken, productiekosten te verlagen en winstmarges te verbeteren voor elk product.

De Hexagon Metrology oplossingen gebruiken een gemeenschappelijke taal en hulpmiddelen voor het verzamelen, communiceren en analyseren van dimensionale meetinformatie. Bij de lancering van nieuwe producten worden de verschillende hierbij betrokken faciliteiten en gemeenschappen gekoppeld.
Hexagon Metrology WLS qFLASH


Flashes occur everywhere: The Hexagon Metrology WLS qFLASH is a non-contact multi-talent which rapidly carries out 3D measurements, creates reports and digitizes right on the spot. Lightweight, easy to handle and robust. It is designed for use on a tripod and in handheld mode, for ultra-portable measurements on the part or direct root cause analysis.


» meer

BLAZE 600M


Het draagbare BLAZE 600M blauwlichtmeetsysteem is een contactloze, optische 3D-scanoplossing voor snelle dataverwerking in de werkplaats. Digitale beeldvorming met een hoge resolutie gecombineerd met blauwe ledverlichting maakt nauwkeurige 3D-inspecties mogelijk in een handzaam pakket.

Met de instelbare meetvelden, meerdere data-acquisitie-modi en twee configuratieopties past de BLAZE 600M zich eenvoudig aan aan verschillende materiaaltypen en levert resultaten in toepassingen variërend van dimensionele metingen tot reverse engineering.» meer

Hexagon Metrology WLS400M


De Hexagon Metrology WLS400 is de volgende generatie Hexagon Metrology witlicht sensoren. Zij benutten de meest recente technologieën, inclusief digitale camera's met hoge resolutie, LED verlichting, carbonfiber structuur en snelle data acquisitie en verwerking.


» meer

Hexagon Metrology WLS400A


Het witlicht meetsysteem Hexagon Metrology WLS400A is een flexibele oplossing voor realtime meettechniek op de werkvloer. Het kan uitgebreide dimensionale informatie inwinnen van gemeten objecten, ongeacht grootte, complexiteit of geometrische kenmerken. Deze turnkey oplossing is bestand tegen veeleisende omgevingscondities, zoals trillingen en veranderingen in temperatuur en verlichting en kan worden toegepast met alle algemene industriële robots.


» meerPrint Print