XAC - Xian
XAC - Xian

Xian Aircraft Company: kwaliteit onder de Chineese hemel

Met de installatie van een unieke coördinaten meetmachine heeft Xian Aircraft Company (XAC) de inspectietijd gereduceerd en een nieuwe niveau van flexibiliteit toegevoegd aan haar meetfaciliteiten. XAC, gevestigd in Xian, China, is een grote, hightech fabrikant van grote en midden klasse militaire en civiele vliegtuigen voor de Chinese markt, luxe reisbussen, bouwmaterialen en elektronische componenten. Daarnaast produceert het bedrijf 14 verticale staartvlakken voor de Boeing 737 en is ook een onderaannemer voor veel internationale vliegtuigfabrikanten, waaronder bedrijven in Europa en Canada.

Om de dimensionale nauwkeurigheid van structurele componenten te waarborgen, gebruikt de afdeling meettechniek van XAC een reeks coördinaten meetmachines om haar fabricage te ondersteunen.

Bijvoorbeeld, het bedrijf gebruikt een Leitz PMM in het Precisie Meetstation van de afdeling. Er is een DEA DELTA portaal CMM geïnstalleerd in de assemblage en fabricage werkplaats. Er staat een DEA OMEGA 3307 CMM en twee Brown & Sharpe Qianshao CMM's opgesteld voor procescontrole toepassingen in de mechanische bewerking.

Coördinaten meetmachines zijn een steeds belangrijker instrument geworden bij de inspecties van XAC als gevolg van de brede toepassingsmogelijkheden van numeriek bestuurde machines, de adoptie van CIMS netwerktechnologie en het gebruik van CATIA software voor…

Contact opnemen

Hexagon Metrology B.V. - Nederland, België en Luxemburg

Verkoop, service & ondersteuning Contactgegevens voor uw regio

» Contact

» Aanvraagfomulier

» E-Mail

Hexagon Metrology B.V.
Precision Center Benelux
Van Elderenlaan 1
5581 WJ Waalre
Nederland

Tel: +31 40 222 2210
Fax: +31 40 222 1715Print Print