Zaigler Maschinenbau - Kulmbach
Zaigler Maschinenbau - Kulmbach

Er is een nieuwe Delta op deze wereld

We bevinden ons in Kulmbach, Opper-Franken, in het hart van Duitsland. Zaigler Maschinenbau GmbH is een bedrijf, dat zich heeft gespecialiseerd in het bewerken van grote componenten voor de spoorwegindustrie, drukkerijmachines en grote energiegeneratoren. De productie bestaat gewoonlijk uit kleine aantallen, soms met slechts een enkel individueel component, maar altijd wel iets bijzonders. Daarom is het essentieel voor Zaigler om naar hun klanten toe een extreme flexibiliteit te garanderen voor wat betreft productie en, daarom ook, in dimensionale inspectie.

Voorts vereist de typologie van de componenten de beschikbaarheid van ongebruikelijke machines: de onderdelen, die in de productiefaciliteiten van Zaigler worden gefabriceerd zijn vaak tot 12 meter lang, 3 meter hoog, 5 meter in diameter en bereiken een gewicht van 35 ton.

Boormachines, freesmachines, bewerkingscentra en boorfreesmachines, die niet alleen groot zijn, maar ook zeer nauwkeurig zijn de trots van dit bedrijf. Haar pronkstuk is de kwaliteitscontrole waarvoor recentelijk twee omvangrijke investeringen zijn goedgekeurd. Dit zijn twee gloednieuwe DEA coördinaten meetmachines: een Delta HA CR 25.51.20, die intussen al is opgeleverd en volop in de running is en een Global 12.22.10 die binnenkort zal volgen.

De Delta HA, heeft een maximaal toegestane fout van 5.5 + 5.5 L/1000. Een gereedschapwisselrek en een styluswisselrek, plus de voorzieningen voor de integratie van scansensoren, zorgen er samen voor, dat hij aan alle huidige meetvereisten kan voldoen, maar dit kijkt ook vooruit naar…

Contact opnemen

Hexagon Metrology B.V. - Nederland, België en Luxemburg

Verkoop, service & ondersteuning Contactgegevens voor uw regio

» Contact

» Aanvraagfomulier

» E-Mail

Hexagon Metrology B.V.
Precision Center Benelux
Van Elderenlaan 1
5581 WJ Waalre
Nederland

Tel: +31 40 222 2210
Fax: +31 40 222 1715Print Print